Pokemon Otaku Forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj

Mokra przygoda Kaede (Hehe)

Go down 
2 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3  Next
AutorWiadomość
Neccott
Admin
Admin
Neccott

Liczba postów : 112
Ilość punktów : 41784

Mokra przygoda Kaede (Hehe) - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: Mokra przygoda Kaede (Hehe)   Mokra przygoda Kaede (Hehe) - Page 2 Icon_minitimeWto 2 Lip 2013 - 19:59

-Cholera muszę mu pomóc! Wiem poproszę te Arcaniny o pomoc może się zgodzą - pomyślałem i zacząłem schodzić ponownie do groty
Powrót do góry Go down
https://potaku.forumpl.net
Kiaryn
Moderator
Moderator
Kiaryn

Liczba postów : 125
Ilość punktów : 41801

PisanieTemat: Re: Mokra przygoda Kaede (Hehe)   Mokra przygoda Kaede (Hehe) - Page 2 Icon_minitimeWto 2 Lip 2013 - 20:28

Próbowałeś zejść, jednak niewytrzymała liana (i trochę ja) Ci pomogła - spadłeś razem z nią na samo dno, znowu się obijając. Podszedłeś do korytarza, jednak Arcaninów nie było.
Powrót do góry Go down
Neccott
Admin
Admin
Neccott

PisanieTemat: Re: Mokra przygoda Kaede (Hehe)   Mokra przygoda Kaede (Hehe) - Page 2 Icon_minitimeWto 2 Lip 2013 - 20:33

-Gdzie one mogą być? - pomyślałem.
- Może są w ,,zakazanej'' części jaskini...? Nie moge tam iść. - myślałem, lecz ciekawość wygrała i postanowiłem pójść dalej.
Powrót do góry Go down
Kiaryn
Moderator
Moderator
Kiaryn

PisanieTemat: Re: Mokra przygoda Kaede (Hehe)   Mokra przygoda Kaede (Hehe) - Page 2 Icon_minitimeWto 2 Lip 2013 - 20:35

Gdy przekroczyłeś próg korytarza od razu uderzyło Cię gorąco (Nie, nie dało Ci z liścia). Im dalej byłeś, tym bardziej było gorąco. Kolejny zakręt. Usłyszałeś pochrapywanie.
Powrót do góry Go down
Neccott
Admin
Admin
Neccott

PisanieTemat: Re: Mokra przygoda Kaede (Hehe)   Mokra przygoda Kaede (Hehe) - Page 2 Icon_minitimeWto 2 Lip 2013 - 20:37

- Arcanine? Oby... -pomyślałem i zacząłem skradać się na palcach. Byłem tak przerażony, że aż prawie nie oddychałem
Powrót do góry Go down
Kiaryn
Moderator
Moderator
Kiaryn

PisanieTemat: Re: Mokra przygoda Kaede (Hehe)   Mokra przygoda Kaede (Hehe) - Page 2 Icon_minitimeWto 2 Lip 2013 - 20:41

Gdy tylko wychyliłeś się zza rogu, rzuciły się na Ciebie dwa małe Growlithe'y. Najwidoczniej to tego broniły... - Pomyślałeś. Nawet nie zauważyłeś, gdy jeden zaczął grzebać w plecaku, który spadł Ci z pleców, gdy rzuciły się na Ciebie. Podniosłeś plecak i chciałeś go wyjąć, jednak nie widziałeś nic poza Pokeball'ami i resztą rzeczy.
Powrót do góry Go down
Neccott
Admin
Admin
Neccott

PisanieTemat: Re: Mokra przygoda Kaede (Hehe)   Mokra przygoda Kaede (Hehe) - Page 2 Icon_minitimeWto 2 Lip 2013 - 20:50

-Ehh... Nie mów, że wszedłeś do balla.... - powiedziałem i zacząłem sprawdzać ich zawartość.
- Chociaż... Growlithe nie jest złym pokemonem...
Powrót do góry Go down
Kiaryn
Moderator
Moderator
Kiaryn

PisanieTemat: Re: Mokra przygoda Kaede (Hehe)   Mokra przygoda Kaede (Hehe) - Page 2 Icon_minitimeWto 2 Lip 2013 - 21:06

Jak na zawołanie pokemon wyskoczył z jednego ball'a i patrzył na Ciebie z widocznym już przywiązaniem. Za sobą usłyszałeś warczenie. Odwracając się w uczuciu wszechogarniającego strachu zobaczyłeś Arcanine'y. Rozglądałeś się w poszukiwaniu drogi ucieczki. Po chwili zauważyłeś za sobą dziurę.
Powrót do góry Go down
Neccott
Admin
Admin
Neccott

PisanieTemat: Re: Mokra przygoda Kaede (Hehe)   Mokra przygoda Kaede (Hehe) - Page 2 Icon_minitimeWto 2 Lip 2013 - 21:08

- Wiem, że to dziwnie wygląda, ale on sam tam wszedł. Przyszedłem tylko prosić o pomoc. - Widząc, że moje wyjaśnienie są na nic, rzuciłem się do dziury licząc na to, że uda mi się uciec. ( Oczywiście schowałem poka do Balla)
Powrót do góry Go down
Kiaryn
Moderator
Moderator
Kiaryn

PisanieTemat: Re: Mokra przygoda Kaede (Hehe)   Mokra przygoda Kaede (Hehe) - Page 2 Icon_minitimeWto 2 Lip 2013 - 21:10

Zsuwałeś się w głąb tunelu, po chwili poczułeś na twarzy kolce róż i leciałeś do jeziora.
Powrót do góry Go down
Neccott
Admin
Admin
Neccott

PisanieTemat: Re: Mokra przygoda Kaede (Hehe)   Mokra przygoda Kaede (Hehe) - Page 2 Icon_minitimeWto 2 Lip 2013 - 21:14

- Bezpieczny? Ciekawe... - powiedziałem i wypłynąłem
- No dobra, ale nadal muszę uratować Chin'a. Właśnie... Growlithe chodź tu do mnie - powiedziałem po czym wypuściłem poka i zeskanowałem go dexem w celu uzyskania informacji o nim jak i o jego atakach
Powrót do góry Go down
Kiaryn
Moderator
Moderator
Kiaryn

PisanieTemat: Re: Mokra przygoda Kaede (Hehe)   Mokra przygoda Kaede (Hehe) - Page 2 Icon_minitimeWto 2 Lip 2013 - 21:21

Growlithe wyskoczył z pokeballa i wpadł do wody, w jego wzroku widać było zdziwienie, próbował się nie utopić, lecz mu nie wyszło i zaczął opadać na dno.
Powrót do góry Go down
Neccott
Admin
Admin
Neccott

PisanieTemat: Re: Mokra przygoda Kaede (Hehe)   Mokra przygoda Kaede (Hehe) - Page 2 Icon_minitimeWto 2 Lip 2013 - 21:23

- kurczę!!!! Tylko nie to!!!! Gdzie je wypuszczam poka!!! - krzyknąłem i wskoczyłem z psem.
- Proszę nie utop się - pomyślałem
Powrót do góry Go down
Kiaryn
Moderator
Moderator
Kiaryn

PisanieTemat: Re: Mokra przygoda Kaede (Hehe)   Mokra przygoda Kaede (Hehe) - Page 2 Icon_minitimeWto 2 Lip 2013 - 21:26

Płynąłeś w stronę Growlithe'a, jednak coś Cię ubiegło - Wailord pożarł go jak wieloryb pożarł papę pinokia w bajcę "Pinokio" (You don't say!) i popłynął w stronę jaskini.
Powrót do góry Go down
Neccott
Admin
Admin
Neccott

PisanieTemat: Re: Mokra przygoda Kaede (Hehe)   Mokra przygoda Kaede (Hehe) - Page 2 Icon_minitimeWto 2 Lip 2013 - 21:31

- kurczę!!! Widziałem, że coś go wpierdoli - myślałem topiąc się, ale miałem to w dupie i postanowiłem płynąć dalej
Powrót do góry Go down
Kiaryn
Moderator
Moderator
Kiaryn

PisanieTemat: Re: Mokra przygoda Kaede (Hehe)   Mokra przygoda Kaede (Hehe) - Page 2 Icon_minitimeWto 2 Lip 2013 - 21:35

Po chwili brakowało Ci tchu jednak nie poddasz się chcąc ratować pokemona (Za to nie pamiętasz o Chinchou...). Wpłynąłeś do jaskini, szukając miejsca z powietrzem. Po chwili wypłynąłeś wciągając wilgotne powietrze w płuca. Wyszedłeś z wody i zacząłeś się rozglądać. Na ziemi widać ślady mokrych łap. Pewnie Growlithe tam poszedł pomyślałeś i ruszyłeś dalej. Usłyszałeś śmiech, dziwny, przerażający, płynący zewsząd śmiech.
Powrót do góry Go down
Neccott
Admin
Admin
Neccott

PisanieTemat: Re: Mokra przygoda Kaede (Hehe)   Mokra przygoda Kaede (Hehe) - Page 2 Icon_minitimeWto 2 Lip 2013 - 21:37

- No nie!!! Znowu to gówno!!! Odwal się !!!!! Co ja ci takiego zrobiłem, że się ze mnie ciągle śmiejesz?!!!!- krzyknąłem i poszedłem przed siebie.
- Dobra najpierw uratuję Psa, a potem Rybę. Oby jej nie wpierdolili...
Powrót do góry Go down
Kiaryn
Moderator
Moderator
Kiaryn

PisanieTemat: Re: Mokra przygoda Kaede (Hehe)   Mokra przygoda Kaede (Hehe) - Page 2 Icon_minitimeSro 3 Lip 2013 - 5:27

Idąc za śladem łap wpadles na ścianę. Ślad się urwał. Jednak nie zniknął za ściana. Urwał się metr wcześniej. Po prawej stronie miałeś tunel, słychać było z niego dzwiek kapiacej wody. Z lewej nie było nic widać. Tunel pogrążony był w całkowitej ciemności.
Powrót do góry Go down
Neccott
Admin
Admin
Neccott

PisanieTemat: Re: Mokra przygoda Kaede (Hehe)   Mokra przygoda Kaede (Hehe) - Page 2 Icon_minitimeSro 3 Lip 2013 - 9:29

- Growlithe!!!! Gdzie jesteś!!!??? - krzyczałem nie wiedząc, do którego tunelu mam iść.
- Prawy czy lewy?
Powrót do góry Go down
Kiaryn
Moderator
Moderator
Kiaryn

PisanieTemat: Re: Mokra przygoda Kaede (Hehe)   Mokra przygoda Kaede (Hehe) - Page 2 Icon_minitimeSro 3 Lip 2013 - 12:05

Spoglądając z lewego na prawy zostales oslepiony białym swiatlem które zniknęło rownie szybko co się pojawilo w lewym tunelu, jednocześnie słysząc prawej strony pisk.
Powrót do góry Go down
Neccott
Admin
Admin
Neccott

PisanieTemat: Re: Mokra przygoda Kaede (Hehe)   Mokra przygoda Kaede (Hehe) - Page 2 Icon_minitimeSro 3 Lip 2013 - 12:39

- ******!!! Gdzie on może być? - pomyślałem i rzuciłem monetą.
- Reszka prawo, orzeł lewo
Powrót do góry Go down
Kiaryn
Moderator
Moderator
Kiaryn

PisanieTemat: Re: Mokra przygoda Kaede (Hehe)   Mokra przygoda Kaede (Hehe) - Page 2 Icon_minitimeSro 3 Lip 2013 - 13:33

Moneta dokonała niemożliwego -  stanęła na krawedzi! Nagle z prawego tunelu usłyszałeś cichy jęk.

Ostatnio zmieniony przez Kiaryn dnia Sro 3 Lip 2013 - 15:37, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
Neccott
Admin
Admin
Neccott

PisanieTemat: Re: Mokra przygoda Kaede (Hehe)   Mokra przygoda Kaede (Hehe) - Page 2 Icon_minitimeSro 3 Lip 2013 - 14:01

- Walę to idę w prawo - jak powiedziałem tak zrobiłem
- Oby tam był Growlithe...
Powrót do góry Go down
Kiaryn
Moderator
Moderator
Kiaryn

PisanieTemat: Re: Mokra przygoda Kaede (Hehe)   Mokra przygoda Kaede (Hehe) - Page 2 Icon_minitimeSro 3 Lip 2013 - 15:40

Przechodząc przez próg prawego korytarza od razu uderzył Cię zapach stęchłej wilgoci. Okazało sie, że to nie tunel, jak z początku myślałeś, a grota. Na środku było ciemne jezioro, równie tajemnicze jak z "Hobbita" Tolkiena. W okół pełno było stalagmitów, stalaktytów, oraz stalagnatów, co pokazywało jak stara jest ta grota.
Powrót do góry Go down
Neccott
Admin
Admin
Neccott

PisanieTemat: Re: Mokra przygoda Kaede (Hehe)   Mokra przygoda Kaede (Hehe) - Page 2 Icon_minitimeSro 3 Lip 2013 - 15:45

Postanowiłem szukać dalej. Byłem pewien, że Grow jest gdzieś niedaleko.
- Grow! Grow! Gdzie jesteś?!
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Mokra przygoda Kaede (Hehe)   Mokra przygoda Kaede (Hehe) - Page 2 Icon_minitime

Powrót do góry Go down

Mokra przygoda Kaede (Hehe)
Powrót do góry 
Strona 2 z 3Idź do strony : Previous  1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» Gorąca przygoda Gray (Hehehe xD)

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Pokemon Otaku Forum :: Wyrusz w przygodę! :: MG Kiaryn-
Skocz do: