Pokemon Otaku Forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj

Gorąca przygoda Gray (Hehehe xD)

Go down 
2 posters
Idź do strony : 1, 2  Next
AutorWiadomość
Kiaryn
Moderator
Moderator
Kiaryn

Liczba postów : 125
Ilość punktów : 41801

Gorąca przygoda Gray (Hehehe xD) Empty
PisanieTemat: Gorąca przygoda Gray (Hehehe xD)   Gorąca przygoda Gray (Hehehe xD) Icon_minitimeSro 3 Lip 2013 - 15:57

Przekraczając próg domu czułeś narastające przerażenie wymieszane z nadzieją. Gdy tylko zobaczyłeś ojca leżącego na podłodze przerażenie zniknęło, jednak nadal miałeś nadzieję na uratowanie ojca. Nie mogłeś nic zrobić, zmarł parę godzin temu, gdy Ty siedziałeś w szkolnej ławce umierając z nudów (Hahaha). Przeszukałeś cały dom w poszukiwaniu mordercy, jedyne co znalazłeś to filiżanka z niedopitą, ciepłą kawą, zdawało się, że zabójca czekał również za Tobą, ale w ostatniej chwili zmienił plany. Wybiegłeś przed dom, z uczucia bezsilności wydałeś z siebie pełen bólu krzyk. Na horyzoncie zauważyłeś sylwetkę z pokemonem. Znienawidziłeś tą osobą z całego serca. Zauważyłeś, że owa postać miała na sobie czarny długi płaszcz, czerwone do pasa włosy i glany. Jego pokemon był pomarańczowo-czerwony, ale nie dostrzegłeś jaki to był. Poprzysiągłeś zemstę. Zabrałeś wartościowe rzeczy i wybiegłeś z domu. Postaci nigdzie nie było widać. W okolicy miałeś jezioro, las oraz jaskinie.
Powrót do góry Go down
GreenyGWL
Swieży Weteran
Swieży Weteran
GreenyGWL

Liczba postów : 62
Ilość punktów : 41669

PisanieTemat: Re: Gorąca przygoda Gray (Hehehe xD)   Gorąca przygoda Gray (Hehehe xD) Icon_minitimeSro 3 Lip 2013 - 16:01

Wybrałem się do lasu ,ponieważ tylko tam miałem nadzieje na spotkanie jakiegoś pokemaniaka :DD
Powrót do góry Go down
Kiaryn
Moderator
Moderator
Kiaryn

PisanieTemat: Re: Gorąca przygoda Gray (Hehehe xD)   Gorąca przygoda Gray (Hehehe xD) Icon_minitimeSro 3 Lip 2013 - 16:08

Słońce zaszło razem z odchodzącą postacią, więc wszystko wokół spało poza HoofHoof'ami oraz Noctowl'ami, które pohukiwały, jednak nie tak jak zawsze, wydawało się to dziwnie przerażające. W oddali zauważyłeś jakby błysk światła przypominające odbicie się "promieni" księżyca.
Powrót do góry Go down
GreenyGWL
Swieży Weteran
Swieży Weteran
GreenyGWL

PisanieTemat: Re: Gorąca przygoda Gray (Hehehe xD)   Gorąca przygoda Gray (Hehehe xD) Icon_minitimeSro 3 Lip 2013 - 16:10

Pomyślałem że może to lusterko któregoś z pokemaniaków i pobiegłem w strone tego światła. Biegłem jak najszybciej ponieważ miałem wrażenie że coś mnie goni
Powrót do góry Go down
Kiaryn
Moderator
Moderator
Kiaryn

PisanieTemat: Re: Gorąca przygoda Gray (Hehehe xD)   Gorąca przygoda Gray (Hehehe xD) Icon_minitimeSro 3 Lip 2013 - 16:15

Miałeś rację, była to Meloetta w formie shiny pirouetty. Przeglądała się w lusterku, które najprawdopodobniej znalazła, bo było pęknięte i było na nim trochę ziemi.
Powrót do góry Go down
GreenyGWL
Swieży Weteran
Swieży Weteran
GreenyGWL

PisanieTemat: Re: Gorąca przygoda Gray (Hehehe xD)   Gorąca przygoda Gray (Hehehe xD) Icon_minitimeSro 3 Lip 2013 - 16:20

Podszedłem i spytałem się.
-Co tutaj robisz sama?

Ostatnio zmieniony przez GreenyGWL dnia Sro 3 Lip 2013 - 16:31, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry Go down
Kiaryn
Moderator
Moderator
Kiaryn

PisanieTemat: Re: Gorąca przygoda Gray (Hehehe xD)   Gorąca przygoda Gray (Hehehe xD) Icon_minitimeSro 3 Lip 2013 - 16:27

Meloetta spojrzała na Ciebie i prychnęła. Odwróciła się pełnym wdzięku, snobistycznym ruchem i ruszyła przed siebie.
Powrót do góry Go down
GreenyGWL
Swieży Weteran
Swieży Weteran
GreenyGWL

PisanieTemat: Re: Gorąca przygoda Gray (Hehehe xD)   Gorąca przygoda Gray (Hehehe xD) Icon_minitimeSro 3 Lip 2013 - 16:29

Szybko pobiegłem za nią. Ej ale nie obrażaj się odrazu.
Powrót do góry Go down
Kiaryn
Moderator
Moderator
Kiaryn

PisanieTemat: Re: Gorąca przygoda Gray (Hehehe xD)   Gorąca przygoda Gray (Hehehe xD) Icon_minitimeSro 3 Lip 2013 - 16:30

Melo, Melo, Meloetta (Pomyliłeś mnie z chłopakiem!) Powiedziała z wyrzutem i ruszyła dalej.
Powrót do góry Go down
GreenyGWL
Swieży Weteran
Swieży Weteran
GreenyGWL

PisanieTemat: Re: Gorąca przygoda Gray (Hehehe xD)   Gorąca przygoda Gray (Hehehe xD) Icon_minitimeSro 3 Lip 2013 - 16:31

Ale co ? Kiedy niby?
Powrót do góry Go down
Kiaryn
Moderator
Moderator
Kiaryn

PisanieTemat: Re: Gorąca przygoda Gray (Hehehe xD)   Gorąca przygoda Gray (Hehehe xD) Icon_minitimeSro 3 Lip 2013 - 17:14

Melo, Melo, Meloetta! (Kiedy pierwszy raz się odezwałeś!) [NIE EDYTUJ POSTÓW] Powiedział pokemon i ruszył dalej pełnym wdzięku krokiem.
Powrót do góry Go down
GreenyGWL
Swieży Weteran
Swieży Weteran
GreenyGWL

PisanieTemat: Re: Gorąca przygoda Gray (Hehehe xD)   Gorąca przygoda Gray (Hehehe xD) Icon_minitimeSro 3 Lip 2013 - 17:21

Przepraszam. Nie chciałem tego powiedzieć. Przejęzyczyłem się tylko dlatego że olśniłaś mnie swoją urodą. (w myślach) Może jak ją zkąplementuje to już nie będzie obrażona
Powrót do góry Go down
Kiaryn
Moderator
Moderator
Kiaryn

PisanieTemat: Re: Gorąca przygoda Gray (Hehehe xD)   Gorąca przygoda Gray (Hehehe xD) Icon_minitimeSro 3 Lip 2013 - 17:47

Nazwałeś mnie chłopakiem, bo olśniłam Cię swoją urodą? Twierdzisz, że jestes gejem i że wyglądam jak chłopak?!
Powrót do góry Go down
GreenyGWL
Swieży Weteran
Swieży Weteran
GreenyGWL

PisanieTemat: Re: Gorąca przygoda Gray (Hehehe xD)   Gorąca przygoda Gray (Hehehe xD) Icon_minitimeSro 3 Lip 2013 - 17:58

Nie prawda nie jestem gejem. Tylko chciałem powiedzieć że wyglądasz na ładnego pokemona.
Powrót do góry Go down
Kiaryn
Moderator
Moderator
Kiaryn

PisanieTemat: Re: Gorąca przygoda Gray (Hehehe xD)   Gorąca przygoda Gray (Hehehe xD) Icon_minitimeSro 3 Lip 2013 - 18:04

Uh! Oczywiście! Wiem o tym. - Powiedziała Meloetta. Pokemon uwielbiał kiedy ktoś go kokietował.
Powrót do góry Go down
GreenyGWL
Swieży Weteran
Swieży Weteran
GreenyGWL

PisanieTemat: Re: Gorąca przygoda Gray (Hehehe xD)   Gorąca przygoda Gray (Hehehe xD) Icon_minitimeSro 3 Lip 2013 - 18:38

A może tak zostaniesz moim pokemonem ?
Powrót do góry Go down
Kiaryn
Moderator
Moderator
Kiaryn

PisanieTemat: Re: Gorąca przygoda Gray (Hehehe xD)   Gorąca przygoda Gray (Hehehe xD) Icon_minitimeSro 3 Lip 2013 - 18:42

- Hahaha! Dobre sobie... Ja? Czyimś pokemonem? Pff. - Powiedziała Meloetta po czym znowu odwróciła się pełna gracji i przebiegła przez las tak szybko, że nawet nie zauważyłeś jej sylwetki. Za sobą usłyszałeś warczenie.
Powrót do góry Go down
GreenyGWL
Swieży Weteran
Swieży Weteran
GreenyGWL

PisanieTemat: Re: Gorąca przygoda Gray (Hehehe xD)   Gorąca przygoda Gray (Hehehe xD) Icon_minitimeSro 3 Lip 2013 - 18:43

Obróciłem się aby zobaczyć co na mnie czyha za pleców
Powrót do góry Go down
Kiaryn
Moderator
Moderator
Kiaryn

PisanieTemat: Re: Gorąca przygoda Gray (Hehehe xD)   Gorąca przygoda Gray (Hehehe xD) Icon_minitimeSro 3 Lip 2013 - 18:52

Odwróciłeś się i zobaczyłeś dwójkę dorosłych Houndoom'ów oraz małego Hondour'a. Świadomi Twojej bezsilności obnażyli kły i wyczekiwali dobrego momentu do ataku.
Powrót do góry Go down
GreenyGWL
Swieży Weteran
Swieży Weteran
GreenyGWL

PisanieTemat: Re: Gorąca przygoda Gray (Hehehe xD)   Gorąca przygoda Gray (Hehehe xD) Icon_minitimeSro 3 Lip 2013 - 20:01

"Może z nimi pogadam to się troche uspokoją. Przecież i tak nic nie mam do stracenia" Jak pomyślałem tak też zrobiłem.
Powrót do góry Go down
Kiaryn
Moderator
Moderator
Kiaryn

PisanieTemat: Re: Gorąca przygoda Gray (Hehehe xD)   Gorąca przygoda Gray (Hehehe xD) Icon_minitimeCzw 4 Lip 2013 - 8:22

Gdy tylko otworzyłeś usta młody Hondour zrobił krok do przodu nadal warcząc. Najwyraźniej są głodne...
Powrót do góry Go down
GreenyGWL
Swieży Weteran
Swieży Weteran
GreenyGWL

PisanieTemat: Re: Gorąca przygoda Gray (Hehehe xD)   Gorąca przygoda Gray (Hehehe xD) Icon_minitimeCzw 4 Lip 2013 - 8:29

Nagle wpadłem na genialny pomysł. Może dam im moje kanapki to będzie się dało z nimi normalnie porozmawiać. Rzuciłem kanapki i ...
Powrót do góry Go down
Kiaryn
Moderator
Moderator
Kiaryn

PisanieTemat: Re: Gorąca przygoda Gray (Hehehe xD)   Gorąca przygoda Gray (Hehehe xD) Icon_minitimeCzw 4 Lip 2013 - 8:38

Gdy tylko włożyłeś rękę do plecaka Hondour i Houndoom'y stały się bardziej czujne, jednak gdy dostały kanapki wzięły po jednej i oddaliły się kawałek nadal trzymając kontakt wzrokowy. Po zjedzeniu przyszły i podziękowały Ci. - Houn, Houn, Houndoom. (Dziękujemy Ci za posiłek, w tych lasach nie ma nic do jedzenia...) Powiedział jeden z Houndoom'ów. - Houn, Houn, Houndoom? (Może zechciałbyś wziąć Houndour ze sobą?) Spytał drugi Houndoom.
Powrót do góry Go down
GreenyGWL
Swieży Weteran
Swieży Weteran
GreenyGWL

PisanieTemat: Re: Gorąca przygoda Gray (Hehehe xD)   Gorąca przygoda Gray (Hehehe xD) Icon_minitimeCzw 4 Lip 2013 - 8:58

Tak! Wspaniale mój pierwszy pokemon. No dobra Houndoom wskakuj do pokeball'a
Powrót do góry Go down
Kiaryn
Moderator
Moderator
Kiaryn

PisanieTemat: Re: Gorąca przygoda Gray (Hehehe xD)   Gorąca przygoda Gray (Hehehe xD) Icon_minitimeCzw 4 Lip 2013 - 9:29

Houndour wskoczył do pokeball'a ale od razu wyszedł i powiedział, że chce iść obok Ciebie. Pożegnał się z rodzicami, którzy pobiegli szukać pożywienia na kolejne dni. Houndour usiadł i czekał, aż zadecydujesz co robicie dalej.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Gorąca przygoda Gray (Hehehe xD)   Gorąca przygoda Gray (Hehehe xD) Icon_minitime

Powrót do góry Go down

Gorąca przygoda Gray (Hehehe xD)
Powrót do góry 
Strona 1 z 2Idź do strony : 1, 2  Next
 Similar topics
-
» Mokra przygoda Kaede (Hehe)

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Pokemon Otaku Forum :: Wyrusz w przygodę! :: MG Kiaryn-
Skocz do: