Pokemon Otaku Forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj

Zapisy u Aćka

Go down 
3 posters
AutorWiadomość
Aciek
Admin
Admin
Aciek

Liczba postów : 111
Ilość punktów : 41759

Zapisy u Aćka Empty
PisanieTemat: Zapisy u Aćka   Zapisy u Aćka Icon_minitimeNie 30 Cze 2013 - 22:40

Witajcie! Jeśli chcecie bym prowadził waszą przygodę musicie skopiować poniższy wzór i go wypełnić zgodnie z punktami.

Wzór:
Imię:
*Nazwisko:
Wygląd:
Historia: (min. 5 linijek)
Starter: (typ)
Cel:

Przykład wypełnienia wzoru:
Imię: Ash
*Nazwisko: Ketchum
Charakter: Nadpobudliwy; egoistyczny
Wygląd: Czapka, Ciepła bluza na upały 20+C
Historia: Po osiągnieciu odpowiedniego wieku (...) zostałem mistrzem pokemon.
Starter: Electra
Cel: Zostanie mistrzem Pokemon

* - Opcje nieobowiązkowe

Podsumowując...
Jeśli wasz wzór zostanie wypełniony poprawnie, nie spotkacie się z odmową. Narazie i życzę powodzenia!

Ostatnio zmieniony przez Aciek dnia Sro 3 Lip 2013 - 13:55, w całości zmieniany 4 razy
Powrót do góry Go down
GreenyGWL
Swieży Weteran
Swieży Weteran
GreenyGWL

Liczba postów : 62
Ilość punktów : 41669

Zapisy u Aćka Empty
PisanieTemat: Re: Zapisy u Aćka   Zapisy u Aćka Icon_minitimeSro 3 Lip 2013 - 9:28

Imię:Grey
*Nazwisko:
Charakter:spokojny,
Wygląd:koszula,okulary,spodnie,zegarek
Historia:"Pewnego dnia po wyjściu z imprezy zobaczyłem za rogiem chłopaka z pokemonem i postanowiłem że też takiego będe miał Arrow Arrow Arrow Arrow Arrow Arrow Arrow Arrow Wink Wink Wink Embarassed Embarassed Razz Razz Razz Razz Razz afro afro afro afro afro afro afro afro afro afro afro afro afro afro afro lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! lol! No No No No No No No No No No No No Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad Rolling Eyes Razz Razz Razz Razz Razz sunny farao farao farao farao farao farao farao affraid affraid affraid affraid affraid Sleep Sleep Sleep Sleep santa santa santa santa santa geek geek geek geek "
Starter:ognisty
Cel:"To JA będę mistrzem POKEMON!!!!!"

Ostatnio zmieniony przez GreenyGWL dnia Sro 3 Lip 2013 - 10:12, w całości zmieniany 2 razy
Powrót do góry Go down
Aciek
Admin
Admin
Aciek

Zapisy u Aćka Empty
PisanieTemat: Re: Zapisy u Aćka   Zapisy u Aćka Icon_minitimeSro 3 Lip 2013 - 10:00

~stan neutralny

Przedłuż historię do 5 linijek i Cię przyjmę.

Edit: ~przyjęty
Powrót do góry Go down
Ziomas
Starszy
Starszy

Liczba postów : 32
Ilość punktów : 41636

Zapisy u Aćka Empty
PisanieTemat: Re: Zapisy u Aćka   Zapisy u Aćka Icon_minitimeSro 3 Lip 2013 - 14:04

Imię: Freddy
*Nazwisko: Surge
Charakter: nieśmiały, taktyk
Wygląd: średni wzrost, blondyn, okulary
Historia: Urodziłem się w mieście Vermilion. Gdy byłem mały mój ojciec był liderem sali pokemonów elektrycznych. Mówił mi, że gdy będę starszy zostanę jego następcą. Jednak rok temu został wezwany na wojnę, z której nie wrócił, a jego rolę lidera bezprawnie przejął Greg. Obiecałem sobie, że za wszelką cenę pokonam Grega i odzyskam miejsce lidera po ojcu. Nic mnie nie powstrzyma!
Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven  Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven Like a Star @ heaven 
Starter: elektryczny
Cel: Pokonać Grega i zostać liderem sali w Vermilion!
Powrót do góry Go down
Aciek
Admin
Admin
Aciek

Zapisy u Aćka Empty
PisanieTemat: Re: Zapisy u Aćka   Zapisy u Aćka Icon_minitimeSro 3 Lip 2013 - 14:12

~przyjęty
Powrót do góry Go down
Sponsored content

Zapisy u Aćka Empty
PisanieTemat: Re: Zapisy u Aćka   Zapisy u Aćka Icon_minitime

Powrót do góry Go down

Zapisy u Aćka
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» Zapisy