Pokemon Otaku Forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj

Samolubny i arogancki bogacz rusza w przygodę

Go down 
2 posters
Idź do strony : Previous  1, 2
AutorWiadomość
Kiaryn
Moderator
Moderator
Kiaryn

Liczba postów : 125
Ilość punktów : 41801

Samolubny i arogancki bogacz rusza w przygodę - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: Samolubny i arogancki bogacz rusza w przygodę   Samolubny i arogancki bogacz rusza w przygodę - Page 2 Icon_minitimeSro 3 Lip 2013 - 19:56

-Hmm... Siedzę na dnie wąwozu bez możliwości wyjścia. Prąd w rzece jest silny, jednak wydaję mi się, że dałbym radę tam dopłynąć. - Powiedziałem, po czym podniosłem się z ziemi, wrzucilem rzeczy do plecaka, który założyłem na plecy, wziąłem głęboki wdech i wskoczyłem do wody kierując się ku jaskini.
Powrót do góry Go down
Neccott
Admin
Admin
Neccott

Liczba postów : 112
Ilość punktów : 41784

PisanieTemat: Re: Samolubny i arogancki bogacz rusza w przygodę   Samolubny i arogancki bogacz rusza w przygodę - Page 2 Icon_minitimeSro 3 Lip 2013 - 20:06

Chłopak był już prawie przy wejściu gdy nagle został stratowany przez Quagsira. Młodzieniec nie wygrał z rzeką i popłynął z jej prądem aż do wodospadu, z którego spadł. Zginąłby, lecz pewien Scyther ocalił mu życie.
Powrót do góry Go down
https://potaku.forumpl.net
Kiaryn
Moderator
Moderator
Kiaryn

PisanieTemat: Re: Samolubny i arogancki bogacz rusza w przygodę   Samolubny i arogancki bogacz rusza w przygodę - Page 2 Icon_minitimeCzw 4 Lip 2013 - 8:32

Krztusząc się resztkami wody starałem się odkaszlnąć wszystko. Skierowałem głowę w stronę Scyther'a i podziękowałem mu za to co zrobił. - Mam do Ciebie pytanie. - Powiedziałem i uśmiechnąłem się przyjaźnie do Niego. - Chcesz zostać moim pokemonem? - Spytałem i siedziałem wyczekując na jego reakcję.
Powrót do góry Go down
Neccott
Admin
Admin
Neccott

PisanieTemat: Re: Samolubny i arogancki bogacz rusza w przygodę   Samolubny i arogancki bogacz rusza w przygodę - Page 2 Icon_minitimeCzw 4 Lip 2013 - 8:43

- Scyth Scyther ( Mam już właściciela ) - powiedział pokemon i zaczął iść w stronę wodospadu
Chłopak zdziwiony tym widokiem poszedł za nim. Okazało się, że za wodospadem jest mała jaskinia. W środku było ognisko i łóżko. Gdy młodzieniec przyjrzał się uważniej zobaczył młodą dziewczynę w łóżku. Była cała rozpalona. Widocznie była mocno chora
Powrót do góry Go down
Kiaryn
Moderator
Moderator
Kiaryn

PisanieTemat: Re: Samolubny i arogancki bogacz rusza w przygodę   Samolubny i arogancki bogacz rusza w przygodę - Page 2 Icon_minitimeCzw 4 Lip 2013 - 9:27

Podbiegłem do niej i zapytałem się co mogę zrobić. W między czasie szukałem jakiegokolwiek pojemnika w którym mógłbym podgrzać wodę.
Powrót do góry Go down
Neccott
Admin
Admin
Neccott

PisanieTemat: Re: Samolubny i arogancki bogacz rusza w przygodę   Samolubny i arogancki bogacz rusza w przygodę - Page 2 Icon_minitimeCzw 4 Lip 2013 - 10:18

Obok niej leżała menaszka z wodą. Wziąłeś ją i umieściłeś w ognisku.
- Kim jesteś? - zapytała dziewczyna
W tym momencie podszedł do ciebie Scyther i dał ci składniki na zupę. Chciał abyś ugotował jej rosół.
Powrót do góry Go down
Kiaryn
Moderator
Moderator
Kiaryn

PisanieTemat: Re: Samolubny i arogancki bogacz rusza w przygodę   Samolubny i arogancki bogacz rusza w przygodę - Page 2 Icon_minitimeCzw 4 Lip 2013 - 11:25

-Na imię mi Hagathi. Jestem przyjacielem. Nie bój się, chce Ci pomóc. - Powiedziałem. - Scyther, mógłbyś wyciąć z drzewa łyżkę i pokroić te warzywa? Zapytałem a sam wypuściłem Charmander'a, by podgrzał wodę szybciej, bym mógł wrzucić mięso do wody.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Samolubny i arogancki bogacz rusza w przygodę   Samolubny i arogancki bogacz rusza w przygodę - Page 2 Icon_minitime

Powrót do góry Go down

Samolubny i arogancki bogacz rusza w przygodę
Powrót do góry 
Strona 2 z 2Idź do strony : Previous  1, 2

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
Pokemon Otaku Forum :: Wyrusz w przygodę! :: MG Neccott-
Skocz do: